Velkommen til gårds

Myhrene Gård ligger fredfullt til ved Haraldsfjellet i Holmsbu, Hurum. I mer enn 100 år har den idylliske dalen vært bo- og arbeidssted for familien Myhrene.

Croquet og jordbruk er hovedaktivitetene våre på gården, men de nydelige omgivelsene åpner for så mye mer, og vi har bl.a. arrangert bocca turneringer, drageflyvning, frisbeegolf, og toppturer til Haraldsfjellet som troner så majestetisk i omgivelsene ved gården.

Croquet banene er åpne fra mai til oktober. Sesongstart og sesong-avslutning er væravhengig. Grupper som ønsker å booke arrangement gjør dette ved å henvende seg til Myhrene Gård. Croquet spillere med spillerett benytter anlegget etter avtale.

Alle er velkommen innom Torgbygget, for en kopp kaffe eller te, eller for å lese avisen på vei til neste gjøremål. Vi tilbyr deg en pause i stillhet i grønne omgivelser. Torgbygget vil være åpent  lørdager & søndager i juli, ellers etter avtale.

Barneaktiviteter

Når kafeèn er åpen, er barn & voksne velkommen til å bruke våre utearealer.

Mer info

Priser 2019:

Sommertrening pitch & put

Tren så mye du vil fra 1 juni til 1 september
NOK600,-
Mer informasjon og bilder

Croquet spillerett

2019
NOK1000,-/år
  • Booking av treningstid gjøres etter avtale. Eget utstyr medbringes.  Aktivitet for grupper bookes til mari@myhrenegard.no eller via facebookprofilen til Myhrene Gård.
Mer informasjon og bilder

Grupper

Etter avtale
Mer informasjon og bilder

Pin It on Pinterest

Share This