Golfbanen er nå historie, og jordene er sådd for vårsesongen. En ny sommer venter, med grønt gress, blått hav & masser av sol.
I 19 år har golfanlegget vært endel av hverdagen for oss på Myhrene Gård, og når øyet skuer ut over nysådd åker er det absolutt med et vemod. Samtidig har også matproduksjon vært endel av livet på gården- og vi er stolte & glade over at jorda igjen produserer mat !

Å endre en driftsform i en familiebedrift er ikke som å skifte jobb. Alt arbeid som er lagt ned i å bygge et anlegg og et miljø gjennom mange år føles plutselig så langt borte. Takk til dere trofaste & generøse kunder- det har vært tung tå gi slipp, men nå er det gjort.

Sesongen 2019 blir et annerledes år,  men kan ikke annerledes år være bra ? Vi håper det- Croquetbanene ligger og venter på gjester, og vi tilbyr gruppeaktiviteter rundt torgbygget – ønsker du Myhrene mesternes mester, eller Croquet spill ? Book ditt arrangement hos oss. I Juli vil puttinggreenen være åpen for gjestetrening, og Lottas Kafè vil holde åpent helgene i juli.
Vi håper å se deg- tidligere kunde eller ny kunde, velkommen skal du være . Book sommeravslutning, familiesammenkomst eller venneturnering ved å sende oss en epost / henvendelse på facebook. Vil tilbyr fortsatt gode opplevelser på grønn matte !

MariMyhrene_Signatur

nyvaar_1

Pin It on Pinterest

Share This