Våren er her- vi er jo tross alt i april ! Bildene under viser hvor ulike årene kan være- for 3 år siden luftet vi greenene 13 april. i 2018 er fortsatt banen med snødekke. Nå er uansett våren her- og det smelter ! Først må snøen smelte, så må det tørke litt opp- så er vi selvfølgelig spent på banens tilstand under dekket.

I prinsipp kan man si at dette er årsaken til at Norske Golfklubber er basert på årskontigent og ikke greenfee,  i år som dette blir golfsesongen vesentlig mange uker kortere, i den perioden hvor spillelysten er størst.

Følg oss gjerne på facebook for oppdateringer på banestatus etterhvert som snøen smelter !

Våren 2016- lufting av greener 13 april

Våren 2016- lufting av greener 13 april

13 april 2018 - snødekke !

13 april 2018 – snødekke !

Myhrene bekken i godt driv  13 april 2018

Myhrene bekken i godt driv 13 april 2018

 

 

Pin It on Pinterest

Share This