Juni er første sommermåned –  på et vanlig år har kornet spirt til 17. mai – men samtidig kan det komme snø frem mot juni også. Hva er vanlig og normalt- nå om dagen ? Knoppene står klare til å sprette i februar, det snør i mai og onna blir ikke ferdig før 24 mai. Nei nå lengter jeg etter en vanlig  god varm sommer med regn om natten & sol om dagen – slik som det alltid var før 🙂 Her hos oss er det iallfall supergrønt- og sommerlig. Fuglene kvitrer, klipperne går, og seniorene har forlatt anlegget for i dag.

Bekkeblom.2..jpg

Værmeldingen sier regn-regn-regn denne uka- så nyt ettermiddagen og kvelden ! Her hos oss er fokus: klippe klippe klippe, nå vokser det mye, og med mye regn i vente blir det en tøff jobb å holde golfanlegget klipt & i orden- det er i slike tilfeller tanken om robotklippere virker forlokkende. Tenk om man kunne sendt ut et titals arbeidere på jobb-  med et tastetrykk. De nye tekniske løsningene er her- og  det blir spennende å se om teknologien vil endre driftingen av Norske anlegg neste tiår.

God sommermåned 🙂

 

Liv i hagen

Liv i hagen

Pin It on Pinterest

Share This