Jeg er kjempeglad i trær – de flotte høstfargene når det blir kaldere ute nyter jeg ! Treet har ikke bruk for bladene når det ikke lenger er lys og varme fra sola. Når vinteren kommer skal treet hvilke og leve på det » matlageret » det har samlet  i løpet av den solfylte sommeren. Fargene forandres- grønnfargen i bladene forsvinner og frem kommer rødfargen og gulfargen. Det fantastiske er at bladet hele tiden er fylt av flere farger enn grønt, gult – rødt – oransje. Om sommeren er disse fargene skjult av grønnfargen som kommer fra klorofyllet i plantebladene. Når bladene slutter å samle næring, brytes grønnfargen ned og de andre fargene får lov å synes.
Det er alltid mer innhold en man skulle tro, vi mennesker er ikke bare åpne eller bare sosiale eller bare stille, vi er ofte alt i ulike sammenhenger.La de egenskaper du ønsker at skal få hvile få trekke seg tilbake, og la andre deler av deg skinne- når du ønsker det.

Fortsatt god høst MariMyhrene_Signatur

 

 

Når det grønne forsvinner skinner bladene i gult

Når det grønne forsvinner skinner bladene i gult

 

Pin It on Pinterest

Share This