Lørdag 9 juli- tradisjonen tro spilles årets viktigste turnering andre lørdagen i juli, som i år vil si 9. juli, på Sletta i Holmsbu.Her skal 8 lokale lag kjempe om seier, heder og ære på den legendariske fotballens dag! Dette er en dag som setter de fleste andre sportsarrangementer i skyggen, med blendende fotball ifølge HIF selv. Les mer her . Vi på Myhrene heier på Knatvoldstranda Camping- som vi håper tar pokalen hjem i år !

Samme dag tar vi på Myhrene frem dragene, og inviterer de som kan til å ta med seg egne drager og fly her hos oss fra kl 15-16. Passer det ikke kan du selvfølgelig gjøre det en annen dag også- ettermiddagene her gir gode forhold for drageflyvning.

MG_drage Det er sommer- sol og tid for å gjøre, se & oppleve.

Ønsker dere en fin helg,

Hilsen Mari

 

Pin It on Pinterest

Share This