Naturen ligger dypt i meg.  Å ligge mellom jordbærradene på halmen og studere jordbærblomstene og biene som bestøver, høre fuglene, lukte jorden, klatre i fjellet. Det er mange minner av lukt, vann, regn, sol, vind, og gråvær.

Gråvær kan være tungt, men også vakkert og mystisk. Jeg liker gråværet, det bringer med seg en ro- som en lyddemper. Gråværet hjelper meg til å  synke ned i , til å søke meg selv, lete etter svar. Lyset vil alltid, en eller annen gang, på et tidspunkt, bryte inn i det grå. Da blir formene tydeligere, landskapet trer frem, og naturens krefter kommer tydelig frem.  Gråværet gjør luktene og lydene sterkere, og regndråpene gir korn og gress etterlengtet vann. Det er nesten så man kan høre gresset gro.

spiring_2016

Vi er av natur, vi lever i den, og av den, er bundet til den, og vi skal gi den videre. Tenk at noe så enkelt som en jorbærblomst kan være så vakkert.13233022_10153751199051429_733677980775940727_n (1)

Formene i landskapet hjelper blikket til å vandre mot noe vi ikke helt vet konturene av. Naturen gir  oss krefter, vi må bare ta oss tid til å  oppdage det vi omgir oss med.

God fredag!

MariMyhrene_Signatur

Pin It on Pinterest

Share This