Når påsken er over skjer det noe med meg- det er vår- det er lyst og energien øker. Det ryddes i skuffer og skap. Det er jo bra, men hva slags mål trenger vi ? Veldig mange går allerede rundt med en frykt for å ikke gjøre nok, bidra nok eller være nok. Kanskje vårens mål skal være å  gjøre litt mindre ? , gå litt saktere, snakke litt saktere eller spise litt saktere. Et glass vann i stillhet mellom to gjøremål, en tur innom blomsterbedet for å se på knollene en stille 5 minutter på bryggekanten, en bøtte baller på driving range, men jeg må minne meg selv på det er greit å sitte pip stille å gjøre ingenting- rart det skal være så vanskelig  ? Like sikkert som at det blir jul, blir det også vår. Hestehoven presser seg frem, solen varmer igjen, fuglene synger og lukten av vår kan kjennes.
Lykke til med dine vårmål, klem Mari

Pin It on Pinterest

Share This