Jeg tar meg selv i å fortelle barna om 1. april og humrer godt av spøker som:  mamma se der, eller mamma døra er åpen eller mamma dusken på lua di er borte. Hvorfor forteller jeg barna om 1. april, egentlig ?

Vi lever i et sannhetssamfunn hvor ekthet, troverdighet og seriøsitet er viktige verdier. Vi har pause en dag i året- 1. april. Dette er dagen hvor vi har lov å være useriøse, tøyse & tulle. Det er ikke rart vi tviholder på denne tradisjonen, vi trenger en tøysedag. Det er jo helle rikke bare å slenge sammen en spøk, en god aprilspøk skal være gjennomtenkt, troverdig og helt bli trodd på over tid, eller den skal være en morsom spøk som vi ler av. Barna kan hjelpe oss på veien, det trenger ikke å være komplisert å leke litt.

Jeg er glad vi har en tulledag, i ettermiddag skal barna få en god aprilsnarr tilbake:)

Pin It on Pinterest

Share This