Har du noen lokale attraksjoner i ditt nærområde ? Da kan du anse dette som en påminnelse om å benytte de attraksjonene du har i nærheten. De fleste tettsteder har noe, både i bygd&by- serverdigheter og attraksjoner man kanskje ikke har sett selv.

Jeg har sett det meste i min «by» Holmsbu, men har fortsatt mye å oppleve i Hurum- og i mine nærområder. Ofte er det når man får besøk eller det er noe spesielt som skal skje at planene legges. Det er fint å kunne oppdage sitt eget område, bli kjent med områdene- men det er også verdt å tenke på at stedene som er kjære for deg trenger ekstra salg for å holde åpent år etter år. Her i Holmsbu har vi Henrik Sørensen museet, Holmsbu Kirke, Gravrøysene og Holtnesdalen. Alle som driver næringsliv knyttet opp turisme er samlet i holmsbuopplevelser.no , vi gjør det enkelt for de som ønsker å oppleve Holmsbu å finne oss- vi har samlet all informasjonen i denne morsomme brosjyren. Tar du turen er du selvfølgelig velkommen innom Myhrene Gård.

 

Pin It on Pinterest

Share This